Scooter Verhuur

Wervershoof | Medemblik | Enkhuizen

Scooter Verhuur

Vanaf  52,50

Scooter Verhuur

Vanaf  52,50

Lekker snorren door de omgeving, voor deze scooters hoef je geen helm op en je kan er met z’n tweeën op. De berijder moet een (brommer)rijbewijs hebben. Samen mogen jullie 150 kg wegen.

De scooter gaat ongeveer 30 km/ uur en heeft een benzinemotor, dus je hebt geen beperking qua afstand. Voor het benzineverbruik rekenen wij bij inleveren € 0,10 per gereden km. Je hoeft de scooter na gebruik dus niet zelf te tanken, wel zo makkelijk.

Er is geen borg nodig.

Huur een Scooter voor het leukste dagje uit!

Uiteraard hebben wij ook voor de scootertocht een mooie route samengesteld langs de mooiste plekjes in de omgeving van Wervershoof, dwars door de mooie natuur van West-Friesland. Langs de tulpenvelden, over de West-Friese dijk of langs het Streekbos in Bovenkarspel. Het kan allemaal, je kijkt je ogen uit! Onderweg is er natuurlijk ook genoeg tijd voor een tussenstop om te picknicken of een gezellig terrasje in Enkhuizen te pakken.

Ben je op zoek naar een dagvullend programma?

Voor een dagje uit met de familie of collega’s kunnen wij bijvoorbeeld aanraden om de huur van onze scooters te combineren met een bezoek aan het stoommuseum in Medemblik of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Zo heb je een uitje voor alle leeftijden! Ga je liever op pad met vrienden of vriendinnen? Combineer de scootertocht dan met een van de mooie terrasjes in Enkhuizen, Wervershoof of Medemblik!

Selecteer taal

DutchEnglishFrenchGermanPortugueseSpanish