Fatbike Verhuur

Wervershoof | Medemblik | Enkhuizen

Fatbike Verhuur

 50,00

Fatbike Verhuur

 50,00

Ideaal vervoersmiddel voor uitjes
Voor vrienden, collega’s en familie
Actieradius van circa 50 km
Extra accu mogelijk voor nog meer plezier!
Inclusief acculader bij meerdere dagen
Geen borg nodig

Meer informatie

Huur een Fatbike voor het leukste dagje uit!

Lekker zoeven door de natuur, voor deze fatbike hoef je geen helm op. De fatbike gaat ongeveer 25 km/ uur en heeft een actieradius van ongeveer 50 km, maar mocht je verder willen kan je eventueel een extra accu erbij huren. Je kan de e-chopper voor voor hele dagen huren.

Als je voor meerdere dagen huurt krijg je een oplader bij de huur, en de daarmee vul je de accu snel weer op.

Huur de populaire fatbike vanuit het mooie Wervershoof. Wil je West-Friesland op een hippe, gave en milieuvriendelijke manier ontdekken? Dan zit je met deze fatbike van het merk Knaap gebakken! De comfortabele fatbikes hebben een stoer uiterlijk met hun brede banden staan ze garant voor een leuk uitje samen met je vrienden en collega’s.

Het vervoersmiddel lijkt op een elektrische scooter, na de uitleg en de route gaan jullie zelf op pad. Omdat de fatbikes elektrisch zijn aangedreven kan je onderweg geruisloos genieten van de natuur. Op die manier krijg je een echte fatbike beleving! De omgeving in West-Friesland leent zich uitstekend om per fatbike te verkennen. Je rijdt vanaf ons verhuurpunt in Wervershoof zo de vrije natuur in. De West-Friese Omringdijk, kasteel Radbout in Medemblik en uitgestrekte bloemenvelden staan hier voor je klaar.

Uiteraard hebben wij ook voor de fatbike een mooie route samengesteld langs de mooiste plekjes in de omgeving van Wervershoof, dwars door de mooie natuur van West-Friesland. Langs het IJsselmeer, de oude binnenstad van Enkhuizen of een van de vele strandjes die je onderweg tegenkomt. Het kan allemaal, je gaat echt genieten! Onderweg is er natuurlijk ook genoeg tijd voor een tussenstop om te picknicken of een gezellig terrasje in Medemblik te pakken.

Ben je op zoek naar een dagvullend programma?

Voor een dagje uit met de familie of collega’s kunnen wij bijvoorbeeld aanraden om de huur van onze fatbikes te combineren met een bezoek aan het bakkersmuseum in Medemblik of de oude binnenstad van Enkhuizen. Zo heb je een uitje voor alle leeftijden! Ga je liever op pad met vrienden of vriendinnen? Combineer de fatbike route dan met een van de mooie terrasjes in Enkhuizen, Wervershoof of Medemblik!

Selecteer taal

DutchEnglishFrenchGermanPortugueseSpanish