E-Walker Verhuur

Wervershoof | Medemblik | Enkhuizen

E-Walker Verhuur

Vanaf  40,00

E-Walker Verhuur

Vanaf  40,00

Een mooie tocht door West-Friesland is nog leuker met de E-loopfiets! De loopfiets, ook wel Lopifit of E-Walker genoemd, is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo ‘loop’ je in een uur tijd gemakkelijk 15 tot 25 km. De loopfiets heeft vier keer zoveel snelheid, met minder inspanning en met veel plezier!

Wil jij samen met vrienden, collega’s of familie een lekker actief uitje voor een ochtend, middag of hele dag? Ga er dan op uit met onze loopbandfiets!

Voor het huren van een E-Walker is geen borg nodig.

Huur een E-Walker voor het leukste dagje uit!

Uiteraard hebben wij ook voor de E-loopfiets een mooie route samengesteld langs de mooiste plekjes in de omgeving van Wervershoof, dwars door de mooie natuur van West-Friesland. Langs de tulpenvelden, over de West-Friese dijk of langs Kasteel Radboud in Medemblik. Het kan allemaal, je kijkt je ogen uit! Onderweg is er natuurlijk ook genoeg tijd voor een tussenstop om te picknicken of een gezellig terrasje te pakken.

Ben je op zoek naar een dagvullend programma?

Voor een dagje uit met de familie kunnen wij bijvoorbeeld aanraden om de E-loopfiets te combineren met een bezoek aan het stoommuseum in Medemblik of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Zo heb je een uitje voor alle leeftijden! Ga je liever op pad met vrienden of vriendinnen? Combineer de E-loopfiets dan met een van de mooie terrasjes in Enkhuizen, Wervershoof of Medemblik!

Selecteer taal

DutchEnglishFrenchGermanPortugueseSpanish