E-Bike Verhuur

Wervershoof | Medemblik | Enkhuizen

E-Bike Verhuur

Vanaf  29,00

E-Bike Verhuur

Vanaf  29,00

Ideaal voor het hele gezin
Voor korte en lange periodes
Accu gaat circa 40 km mee
Oplader bij de verhuur
Geen borg nodig

Meer informatie

Huur een E-Bike voor het leukste dagje uit!

Deze e-bike is ideaal voor je hele gezin tijdens je gehele vakantie, want je hebt geen rijbewijs nodig, hoeft geen helm op en er is geen minimumleeftijd. De accu gaat circa 40 km mee als je licht meefietst. Mocht je de accu helemaal leegrijden onderweg, dan kun je gewoon doorfietsen zonder dat het ineens heel zwaar wordt. Je krijgt een oplader bij de huur, en de daarmee laad je de accu snel weer op.

West-Friesland leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijdt vanaf Carlos Bikes in Wervershoof binnen enkele meters de vrije natuur in. De West-Friese Omringdijk, kasteel Radbout in Medemblik en uitgestrekte bloemenvelden staan hier voor je klaar. Door de elektrische ondersteuning kan je een extra lange route samenstellen, zo kan je nog meer leuke plekjes ontdekken! De goedverzorgde fietsen zijn voorzien van versnellingen en zijn makkelijk in hoogte te verstellen.

Uiteraard hebben wij ook voor de E-Bike een mooie route samengesteld langs de mooiste plekjes in de omgeving van Wervershoof, dwars door de mooie natuur van West-Friesland. Langs het Streekbos in Bovenkarspel, naar het Stoommuseum in Medemblik of de oude binnenstad van Enkhuizen. Het kan allemaal, je kijkt je ogen uit! Onderweg is er natuurlijk ook genoeg tijd voor een tussenstop om te picknicken of een gezellig terrasje in Enkhuizen te pakken.

Ben je op zoek naar een dagvullend programma?

Voor een dagje uit met de familie of collega’s kunnen wij bijvoorbeeld aanraden om de huur van onze E-Bikes te combineren met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of het bakkersmuseum in Medemblik. Zo heb je een uitje voor alle leeftijden! Ga je liever op pad met vrienden of vriendinnen? Combineer de E-Bike route dan met een van de mooie terrasjes in Enkhuizen, Wervershoof of Medemblik!

Langere periode huren?

Als je onze e-bikes voor een week of langer huurt krijg je een korting van ons.

Selecteer taal

DutchEnglishFrenchGermanPortugueseSpanish